Україна ратифікує УА без затримок - МЗС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна ратифікує УА без затримок - МЗС

Світ
406
Україна ратифікує економічну частину Угоди про асоціацію з ЄС без затримок. Про це під час медіа-клубу сказав директор Департаменту ЄС МЗС України Всеволод Ченцов.
В.Ченцов зазначив, що Україна вже зараз здійснює підготовку пакету документів, необхідних для ратифікації Угоди про асоціацію.
“За нами справа не стане. Разом з підписанням ми повинні внести ці документи спочатку на розгляд міністерств і відомств, потім на розгляд парламенту”, – сказав він.
Водночас В.Ченцов зазначив, що необхідно ретельно проаналізувати і наслідки підписання угоди.
Він зазначив, що необхідно врахувати і необхідність організації змістовного діалогу “у трикутнику Україна-Росія-Європа” щодо можливого негативного впливу Зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.
В.Ченцов також зазначив, що на сьогодні Міністерство економіки розробляє національну програму імплементації Угоди про асоціацію, в якій визначатимуться кошти з подолання розривів, які на сьогодні існують для досягнення європейських стандартів.
“Уже на основі цієї програми будуть розроблятися щорічні плани імплементації, визначатимуться конкретні заходи, виконавці і т.д.”, – сказав він.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас