Рухомий склад столичного метро зношений на 90% - Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рухомий склад столичного метро зношений на 90% - Кличко

Казна та Політика
389
Київський міський голова Віталій Кличко провів переговори з багатьма іноземними компаніями, щоб за нинішніх складних умов вони інвестували в Україну. Про це повідомили в прес-службі В.Кличка.
“Я переконав багато компаній вкладати в Україну, в Київ. Для них гарантії Кличка важать дуже багато, – зазначив мер Києва. – Вже проведені переговори щодо Київського метро. Щоб воно повернулося до нормального функціонування, нам потрібно відремонтувати вагони і рухомий склад, який на 90% зношений”.
Він зазначив, що в найближчі місяці Київське метро отримає 90 відремонтованих вагонів, які до того ж будуть на 25% економити електроенергію.
“Ми працюємо з іноземними компаніями, щоб у Києві була якісна вода. Ми повинні відійти від застарілих технологій та впроваджувати сучасні, щоб воду з-під крана можна було пити”, – відзначив Київський міський голова.
Віталій Кличко також упевнений, що підписання Угоди з ЄС надасть перспективи для розвитку Києва. Кличко зазначив, що Угода надасть можливість для припливу інвестицій.
Мер зазначив, що бізнес боїться інвестувати в розвиток столиці, оскільки немає чітких і зрозумілих правил гри. “Наше завдання – забезпечити відкриті та прозорі правила. Наше завдання – залучити якомога більше інвестицій до Києва. Наступного тижня я їду до Мюнхена на велику конференцію міст-побратимів, де буду звертатися до бізнесу інвестувати в Київ. Я буду гарантом цих інвестицій”, – сказав Київський міський голова.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас