Підписання УА з ЄС 27 червня стане належною відповіддю на виклики, що постали перед Україною - МЗС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підписання УА з ЄС 27 червня стане належною відповіддю на виклики, що постали перед Україною - МЗС

Казна та Політика
506
Підписання Угоди про асоціацію 27 червня стане належною відповіддю на виклики, що постали перед Україною. Про це заявив голова МЗС Павло Клімкін під час розмови з Високим Представником ЄС Кетрін Ештон, передає УНН з посиланням на прес-службу МЗС України.
Керівник зовнішньополітичного відомства України детально поінформував Високого Представника ЄС про мирний план Президента України Петра Порошенка з врегулювання ситуації на сході держави та особливості його імплементації в сучасних умовах.
Була відзначена важливість завершення підписання Угоди про асоціацію з ЄС 27 червня ц.р., яке має стати належною відповіддю на виклики, з якими стикається Україна в контексті забезпечення суверенітету та територіальної цілісності.
Сторони обговорили актуальні проблеми регіональної безпеки, а також порушили питання запровадження в Україні Місії ЄС в рамках Спільної політики безпеки і оборони (СПБО).
Міністр висловив подяку за оперативну розробку і прийняття стороною ЄС Концепції з врегулювання кризи, яка визначає параметри роботи згаданої Місії. При цьому він відзначив особливу зацікавленість української сторони у включенні до сфери діяльності Місії питань забезпечення безпеки на кордонах.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас