Другий швидкісний поїзд Крюківського вагонзаводу відправлений "Укрзалізниці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Другий швидкісний поїзд Крюківського вагонзаводу відправлений "Укрзалізниці"

Казна та Політика
1246
Крюківський вагонобудівний завод (КВБЗ, Кременчук Полтавської обл.) відправив “Укрзалізниці” другий міжрегіональний двосистемний швидкісний електропоїзд ЕКр1-002 власного виробництва. Про це повідомили в прес-службі підприємства.
“Напередодні, 18 червня, президент ПАТКВБЗ” Володимир Приходько разом з начальником проектно-конструкторського управління Олегом Шкабровим, головним конструктором Георгієм Ігнатовим ще раз оглянув другий електропоїзд і уточнив особливості конструкції кузовів, візків, які роботи потрібно виконати, щоб електропоїзд міг рухатися зі швидкістю до 220 кілометрів на годину”, – кажуть на заводі.
КВБЗ виконав свої зобов’язання з постачання поїздів відповідно до рішення нинішнього Кабінету Міністрів України.
Нагадаємо, що 17 червня КВБЗ відправив “Укрзалізниці” перший міжрегіональний швидкісний поїзд ЕКр1. Поки що і КВБЗ, і “Укрзалізниця” відмовляються коментувати питання оплати за поставлені поїзди.
Раніше міністр інфраструктури Максим Бурбак заявляв, що урядом доручено Міністерству фінансів опрацювати питання виділення 1,2 млрд грн з державного бюджету на оновлення пасажирського рухомого складу, з них 400 млн грн планується направити на закупівлю двох міжрегіональних електропоїздів виробництва Крюківського вагонобудівного заводу.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас