У ході АТО протягом доби знищено більш ніж 300 сепаратистів, загинули 7 українських силовиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ході АТО протягом доби знищено більш ніж 300 сепаратистів, загинули 7 українських силовиків

Кримінал
3717
На Луганщині біля населених пунктів Ямпіль та Закотне триває бій між силами АТО і озброєними людьми, а також протягом доби бойовики обстріляли блокпости сил АТО навколо Слов’янська і Краматорська, аеропорт і житлові квартали Краматорська. Про це повідомив спікер АТО Владислав Селезньов.
За словами Селезньова, інформація про нібито збитий український літак Су-25 не підтверджується.
“Однак є розвіддані, що терористи регулярно просять допомоги, зокрема надіслати їм ПЗРК, оскільки в АТО бере участь авіація. Що ж до боїв біля Закотного і Ямполя, то вони від учора, протягом ночі і досі тривають. До терористів, за нашими розвідданими, йде підкріплення, але сили АТО готові до цього”, – зазначив спікер.
Селезньов також повідомив, що внаслідок боїв із застосуванням української артилерії, бронетанкової техніки і авіації біля вищезазначених населених пунктів за попередніми даними знищено як мінімум 300 бойовиків. Силовики АТО захопили певну техніку і озброєння терористів.
“Серед українських сил 7 людей загинули, 30 отримали поранення”, – зазначив він.
Паралельно з цим сьогодні рано вранці терористи штурмували танкову в/ч в Артемівську. Однак напад було відбито. Один український військовослужбовець отримав поранення.
“Біля Слов’янська і Краматорська терористи вели обстріл блокпостів сил АТО, аеродрому Краматорська і згодом обстріляли з мінометів житлові квартали Краматорська. Про втрати серед мирного населення інформації немає”, – зазначив Селезньов.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас