Українські авіакомпанії запустять 29 нових міжнародних рейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські авіакомпанії запустять 29 нових міжнародних рейсів

Фондовий ринок
712
Перевізники також отримали дозволи на 23 внутрішніх рейси, сполучення із Сімферополем, Донецьком і Луганськом тимчасово заборонено.
Сім українських авіаперевізників отримали дозволи на виконання 23 нових внутрішніх і 29 міжнародних рейсів. Про це в середу, 18 червня, повідомляє прес-служба Мінінфраструктури України.
Зокрема, Міжнародні авіалінії України отримали дозвіл на рейси з Києва в Нахічевань і Ленкорань (Азербайджан), а також з Харкова та Львова в Батумі (Грузія).
Авіакомпанія Дніпроавіа отримала право літати з Харкова до Єревану (Вірменія), Тбілісі, Батумі і Кутаїсі (Грузія), Бургас і Варни (Болгарія), Баку (Азербайджан), Москви (РФ), з Івано-Франківська – у Відень (Австрія), Варни і Бургас (Болгарія), Тель-Авів (Ізраїль), Мілан (Італія), Ригу (Латвія), Гамбург (Німеччина), Бухарест (Румунія), Варшаву (Польща) і Санкт-Петербург (РФ), з Дніпропетровська – в Бургас і Варну (Болгарія).
Авіакомпанія Ян Ейр тепер буде літати з Києва до Ларнаки (Кіпр) і Батумі (Грузія), а також здійснюватиме внутрішні рейси – з Києва до Одеси і Харкова.
Авіаперевізнику UmAir дозволено експлуатувати маршрут з Києва до Багдада (Ірак). Мотор Січ отримала право на виконання рейсів із Запоріжжя, Ужгорода, Луганська, Одеси, Дніпропетровська, Львова, Донецька та Херсона до Києва.
Дочірня структура турецької авіакомпанії Atlasjet – Атласджет Україна отримала право на виконання внутрішніх рейсів з Києва до Львова, Одеси, Дніпропетровська, Запоріжжя, Тернополя, Харкова, Херсона, Чернівців, Донецька, Луганська і Сімферополя.
Компанія Урга з 18 червня починає працювати на лінії Київ-Львів. Також комісія надала права авіакомпаніям Урга і Крунк на виконання польотів за межами України.
На сьогодні авіакомпанії не можуть здійснювати польоти в аеропорти Сімферополя, Донецька і Луганська.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас