До зони АТО відправлено 980 тонн військової техніки на 105 млн грн - Міноборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До зони АТО відправлено 980 тонн військової техніки на 105 млн грн - Міноборони

Казна та Політика
985
У райони проведення антитерористичної операції до польових таборів цілодобово з метою ремонту та обслуговування бронетехніки, направляється бронетанкове майно, повідомляє прес-служба Міноборони України.
“Зараз у східних регіонах для врегулювання ситуації та захисту мирного населення зосереджено певну кількість бронетехніки. Тому вдень і вночі до районів зосередження відправляються вантажівки з усім необхідним майном для ремонту та обслуговування”, – заявив начальник управління Центрального бронетанкового управління Озброєння Збройних Сил України.
За словами офіцера, останні два місяці до районів АТО “вже відправлено понад 980 тонн бронетанкового майна на загальну суму близько 105 млн грн”.
“Завдяки своєчасному транспортуванню різних агрегатів або комплектуючих на Луганщині та Донеччині наші воїни швидко ставлять бойові машини в хід. За пріоритет у роботі моїх підлеглих я визначив реалізацію заявок на майно, які надходять з місць проведення АТО. Таким чином, ми робимо маленький внесок у перемогу над ворогом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас