Держгеонадр планує виставити на торги 25 нафтогазових ділянок і площ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держгеонадр планує виставити на торги 25 нафтогазових ділянок і площ

Енергетика
351
Державна служба геології та надр планує виставити на аукціони в 2014-2015 роках спецдозволи по 25 нафтогазових ділянках і площах, повідомляється на сайті відомства.
При цьому 18 ділянок і площ містять газ сланцевих товщ.
Зокрема, мова йде про Північно-Федорівську, Південно-Зіньківську, Боярсько-Чапаєвську, Вільшанську, Гулаківську, Давидівсько-Лелюхівську, Бутівсько-Миргородську, Фльорівсько-Ювілейну площі (всі Полтавська обл.).
Крім того, у цій категорії на торги будуть виставлені спецдозволи по Мажарівській, Герсеванівьско-Бритайській, Огіївсько-Калинівській, Білозірсько-Лавриківській, Лозівській, Мурафінській, Західно-Гутській площах (всі Харківська обл.), Вовківсько-Зуївській площі (Полтавська та Сумська обл.), по Васильєвському і Новомосковському майданчиках (обидва Дніпропетровська обл.), Ковпаківській площі (Дніпропетровська обл.)
У свою чергу сім ділянок і площ містять нафту і газ природні. Йдеться про Філенківсько-Черняхівську площу (Полтавська та Харківська обл.), Болотівсько-Західно-Суходолівську, Бірківсько-Юхнівську, Лютенсько-Будишанську, Південно-Свістунівську площі (всі Полтавська обл.), Південно-Кисівську площі (Харківська обл.).
Нагадаємо, Держгеонадр формує і реалізує державну політику у сфері геологічного вивчення та раціонального використання надр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас