У КМДА обіцяють відкрити першу чергу Поштової площі до Дня Незалежності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА обіцяють відкрити першу чергу Поштової площі до Дня Незалежності

Казна та Політика
289
Першу чергу Поштової площі в Києві після реконструкції введуть в експлуатацію до Дня Незалежності, 24 серпня, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).
За інформацією КП “Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд”, планується, зокрема, завершити будівництво транспортної розв’язки та виконати роботи з благоустрою набережної Дніпра.
Так, дорожники завершать прокладку інженерних мереж, здійснять укладку верхнього шару асфальтобетону, облаштують розділову смугу на вул. Набережно-Хрещатицькій, завершать фарбування тунелю, а також облаштування підсвічування і декоративного освітлення.
Крім того, буде нанесена розмітка на Набережному шосе, вул. Набережно-Хрещатицькій, Боричевому току, також завершать благоустрій набережної від церкви св. Миколи до колони Магдебурзького права.
В даний час роботи на Поштовій площі тривають: ведуться роботи з торкретування колон тунелю, укладання бутового каменю підпірних стін, облаштування декоративного освітлення. Почалися підготовчі роботи для укладання верхнього шару асфальтобетону, замовлені шумопоглинаючі панелі тунелю.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас