Завтра-післязавтра бійці АТО отримають вдвічі більшу зарплату - обіцянка Міноборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завтра-післязавтра бійці АТО отримають вдвічі більшу зарплату - обіцянка Міноборони

Казна та Політика
1625
Вже завтра-післязавтра бійці в зоні АТО отримають вдвічі збільшену заробітну плату.
Про це повідомив заступник директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України Сергій Винник під час прес-конференції.
Він зазначив, що постанова уряду № 158 “Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству фінансів на 2014 р., та виділення коштів з резервного фонду державного бюджету” передбачає виплату винагороди у розмірі 100% місячного грошового забезпечення та заробітної плати військовослужбовцям, які беруть участь в АТО.
“В реальних сумах, стрілець (найменш оплачувана посада), який на сьогодні одержує грошове забезпечення у сумі 2 700 гривень, буде одержувати 5 700 гривень, тобто майже удвічі збільшиться його заробітна платня. У командира відділення десантного підрозділу заробітна платня складала 4 100 гривень, з урахуванням винагороди він отримуватиме 8 200 гривень”, – повідомив він.
Винник додав, що “винагороду ми починаємо виплачувати у червні місяці за травень”.
“На сьогодні ми одержали ресурс від Мінфіну, цей ресурс уже доведений до підрозділів, які беруть участь в АТО, і сьогодні фінансовими органами здійснюється нарахування додаткового грошового забезпечення і бійці вже завтра-післязавтра будуть його одержувати”, – зазначив Винник.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас