Коломойський спростить процедуру ведення бізнесу в Дніпропетровській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський спростить процедуру ведення бізнесу в Дніпропетровській області

Казна та Політика
1794
Для підприємців з різних областей України, які бажають відкрити свою справу в Дніпропетровській області, спростять процедуру ведення бізнесу. Відповідне розпорядження губернатора Ігоря Коломойського набуде чинності вже цього тижня, повідомив заступник голови облдержадміністрації Борис Філатов, передає прес-служба Дніпропетровської ОДА.
Б.Філатов зазначив, що, в першу чергу, це стосується підприємців з Донецької та Луганської областей.
“Для Дніпропетровської області досить вигідно, коли люди з грошима, люди соціально активні і проукраїнськи налаштовані, намагаються вкласти гроші в економіку регіону. Але нам все одно скільки у людини грошей – 100 тис. грн або 50 млн грн. Ми раді всім і хочемо створити максимально лояльні та комфортні умови ведення бізнесу”, – сказав Б.Філатов.
Відповідно до розпорядження облдержадміністрацією надані наступні рекомендації: обласному управлінню юстиції – скоротити терміни державної реєстрації юридичних та фізичних осіб, територіальним органам виконавчої влади – спростити дозвільні процедури. Крім того, вже проведені переговори з митною та податковою службами. На підприємців, які приїжджатимуть з Донецької та Луганської областей, протягом року буде поширено мораторій на будь-які перевірки.
Також Б.Філатов повідомив, що в облдержадміністрації і всіх містах та районах Дніпропетровщини буде створено структурні підрозділи, в яких проводитиметься індивідуальна робота з підприємцями. Зокрема, на кожного підприємця буде заведена анкета, яка зараз розробляється, і за кожною людиною буде закріплений куратор, який допомагатиме вирішувати адміністративні питання.
“На жаль, у нас немає широких повноважень, але все, що ми можемо зробити на рівні облдержадміністрації для спрощення ведення бізнесу, ми зробимо”, – підкреслив Б.Філатов.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас