Аеропорт "Бориспіль" оголосив конкурс на оренду 60 автомобілів Sky Taxi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт "Бориспіль" оголосив конкурс на оренду 60 автомобілів Sky Taxi

Казна та Політика
543
Міжнародний аеропорт “Бориспіль” (Київ) оголосив конкурс на право укладання договору оренди індивідуально визначеного майна (60 автомобілів Sky Taxi), йдеться в оголошенні аеропорту, розміщеному в газеті “Хрещатик” у середу.
В оренду здаються автомобілі Hyundai Sonata Седан-В (колір – білий, сірий) 2012 року випуску.
Термін оренди – 35 календарних місяців.
Стартовий розмір орендної плати становитиме 179,486 тис. грн (без ПДВ) за 60 од.
За умовами конкурсу, орендар зобов’язаний здійснювати перевезення пасажирів, що прямують до/з аеропорту “Бориспіль”. До 15 числа кожного місяця необхідно вносити орендну плату з урахуванням індексу інфляції. Сума банківської гарантії, що становить 1 млн грн, повинна бути представлена ​​протягом 20 календарних днів після укладання договору оренди.
Крім того, учасник конкурсу зобов’язаний мати відповідну ліцензію на здійснення перевезень, технічну базу обслуговування транспортних засобів, власну інформаційно-диспетчерську службу, персонал зі знанням іноземних мов (англійська – обов’язково), можливість забезпечити співробітників уніформою, а також зобов’язаний працевлаштувати співробітників служби Sky Taxi, які були звільнені під час скорочення в разі їхньої згоди.
За угодою, яка буде підписана між орендодавцем та орендарем, останній буде зобов’язаний здійснювати плату за використання інфраструктури – не менше 0,10 грн за одного пасажира. Також орендар зобов’язаний забезпечувати цілодобове подавання автомобілів до місць стоянки таксі біля пасажирських терміналів аеропорту, контролювати зовнішній вигляд водіїв і агентів-диспетчерів, обладнати орендовані автомобілі POS-терміналами для можливості розрахунку за послуги перевезень міжнародними платіжними картками.
Документи на участь у конкурсі прийматимуться аеропортом до 18:00 24 червня.
Конкурс відбудеться о 10:00 1 липня.
Як повідомлялося, наприкінці квітня Міністерство інфраструктури припинило діяльність Sky Taxi через збитковість.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас