У червні з аеропорту "Бориспіль" відкриється 20 нових рейсів - до Батумі, Спліт, Ріміні, Пальми-де-Майорки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У червні з аеропорту "Бориспіль" відкриється 20 нових рейсів - до Батумі, Спліт, Ріміні, Пальми-де-Майорки

Особисті фінанси
620
У червні 2014 року в міжнародному аеропорті «Бориспіль» планується збільшення кількості міжнародних рейсів, що з’єднують Київ і країни Європи та Азії. За прогнозами показник вильотів літаків за поточний місяць збільшитися на 6% порівняно з травнем 2014 року.
Так, з головних повітряних воріт України авіакомпанією Ellinair вже встановлено авіасполучення з грецьким островом Корфу. З 22 червня повітряне судно Boeing 737 відправлятиметься раз на 3-7 днів по середах і неділях.
З початку місяця «Міжнародні авіалінії України» відкрили чотири нові регулярні рейси на Німеччину, Швецію, Молдову та Іран. З 1 червня авіасполучення з Дюсельдорфом виконується до 6 разів на тиждень, зі Стокгольмом – 3 рази, Кишиневом – 5 разів і починаючи з 3 червня з Тегераном – 3 рази на тиждень.
Крім того, в поточному місяці МАУ планує розпочати здійснення перельотів з аеропорту «Бориспіль» до Батумі (Грузія), Пальми-де-Майорки (Іспанія), Ербілю (Ірак) – з частотою 3 рейси на тиждень, в Бургас (Болгарія), Спліт (Хорватія), Варну (Болгарія), Салоніки (Греція) і Душанбе (Таджикистан) – 2 рейси на тиждень і по одному рейсу на тиждень – до Ріміні (Італія) і Дубровника (Хорватія).
Авіакомпанія WindRose має намір виконувати по 2 рейси на тиждень на Спліт і Пальму-де-Майорку. У планах перевізника Meridiana Fly здійснювати 1 переліт на тиждень до Ольбії (Італія), а Scat – 3 рейси на тиждень до Актау (Казахстан).
Також була розширена програма польотів внутрішніми маршрутами. 10 червня авіакомпанія «Дніпроавіа» встановила щоденне авіасполучення з Харковом.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас