Toyota відкликає додатково 650 тис. авто - через проблеми з подушками безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota відкликає додатково 650 тис. авто - через проблеми з подушками безпеки

Технології&Авто
231
Toyota Motor Corp., найбільший світовий автовиробник, оголосила про додаткове відкликання автомобілів через проблеми з кабелем подушок безпеки слідом за попередженням її постачальника Takata Corp. про можливі несправності.
Toyota відкликає додатково 650 тис. автомобілів у Японії, включаючи автомобілі Corolla, йдеться в повідомленні компанії.
У Toyota відзначають, що компанії відомо про один випадок загоряння в автомобілі в результаті використання подушки безпеки з несправним кабелем.
Торік найбільші японські автовиробники – Toyota, Honda і Nissan відкликали загалом більш ніж 3 млн автомобілів через несправність кабелів подушок безпеки, що випускаються Takata.
Toyota стала першим з автовиробників, що оголосили про додаткове відкликання, Honda і Nissan повідомили, що поки вивчають це питання.
У квітні цього року Toyota оголосила про відкликання з ринку 6,76 млн автомобілів у всьому світі за 5 програмами забезпечення якості, під які підпадають 27 моделей машин. Ця акція Toyota стала однією з найбільших в історії світового автопрому.
Рекордне відкликання Toyota було зафіксовано в жовтні 2012 року – 7,43 млн автомобілів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас