Для кримчан Росія наштампувала вже більше мільйона паспортів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для кримчан Росія наштампувала вже більше мільйона паспортів

Світ
743
На оформлення російських паспортів прийнято 1,25 млн заяв від жителів Криму, понад 1 млн документів уже готові, понад 800 тис. – видано.
Про це повідомив глава ФМС Росії Костянтин Ромодановський.
«Ми за день виготовляємо близько 20 тис. паспортів. Сподіваємося, що до кінця червня більшість жителів Криму отримають документи, що засвідчують їхнє російське громадянство. Нагадаю, що всі жителі, зареєстровані в Криму до 18 березня, визнані російськими громадянами. І ми зобов’язані протягом трьох місяців видати їм паспорти», – сказав Ромодановський.
Він також зазначив, що через черги в терміновому порядку було збільшено кількість пунктів прийому документів на оформлення паспортів.
«Зараз їх у Криму близько 300. Відряджено фахівців міграційної служби з територіальних підрозділів. Там працюють більше 1 тис. співробітників ФМС. Крім цього, на допомогу до нас прийшли громадські організації, в тому числі Загальноросійська громадська організація «Росія – наш дім», сприяє ФГУП «Паспортно-візовий сервіс». Для зручності громадян були створені мобільні групи з наших співробітників, які стали виїжджати додому до інвалідів, в дитячі будинки, медичні установи, на великі підприємства для централізованого оформлення документів», – повідомив глава ФМС.
Він також розповів, що було прийнято документи більш ніж у 30 тис. школярів. У першу чергу паспорти видали випускникам, яким треба вступати до вузів. На черзі – студенти, які закінчують вузи або хочуть перевестися в російські.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас