Від початку року на Київських дорогах ліквідували 68 тис. кв. м ям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від початку року на Київських дорогах ліквідували 68 тис. кв. м ям

Казна та Політика
160
За планом у всіх районах столиці триває поточний ремонт вулично-дорожньої мережі. Про це повідомили в КК “Київавтодор”. Так, від початку року обсяг виконаних робіт вже становить 68,6 тис. кв. м. Про це повідомили в прес-службі КМДА.
У суботу, 7 червня, на дорожньому покритті столиці дорожники усунули більше 1 тис. кв. м ям на дорогах. Зокрема, роботи виконували за наступними адресами: вул. Олеся Гончара, Михайла Стельмаха, Малоземельна, Оноре де Бальзака, Макіївська, Лейпцизька, Командарма Уборевича, просп. Юрія Гагаріна, Правди, Чоколівський бульв. і т.д.
Крім того, станом на сьогодні, на вулично-дорожній мережі вже нанесено більше 355 тис. п.м поздовжньої розмітки, що становить 22% від плану, і більше 15 тис. кв. м поперечної розмітки – 20% плану. Загалом, роботи виконані на 105 вулицях міста. Ще 35 зараз знаходяться в роботі.
Наразі дорожники продовжують поточний ремонт автодоріг. Вибоїни планують ліквідувати на ділянках загальною площею близько 930 кв. м. Зокрема, виконання робіт очікується на таких вулицях: Ташкентська, Раїси Окіпної, Командарма Уборевича, Вадима Гетьмана, Дегтярівська, Оболонський проспект і т.д.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас