Україна готова підписати широку Угоду з ЄС не пізніше 27 червня - президент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна готова підписати широку Угоду з ЄС не пізніше 27 червня - президент

Казна та Політика
1301
Україна готова підписати Угоду про асоціацію з Європейським Союзом в повному обсязі не пізніше 27 червня, заявляє президент Петро Порошенко.
“Президент запевнив, що готовий підписати Угоду про асоціацію з ЄС, щойно Брюссель ухвалить відповідне рішення”, – повідомила прес-служба глави держави.
“Ми повинні це зробити не пізніше 27 червня цього року”, – сказав П.Порошенко на зустрічі з главами іноземних делегацій та акредитованим в Україні дипломатичним корпусом в Національному заповіднику “Софія Київська” в суботу.
За словами П.Порошенка, Україна буде затверджуватися як європейська держава.
“Для мене є ще одна європейська цінність – це солідарність. Україна як повітря потребує солідарності, і ми дякуємо вам за ту підтримку, яку світ надав українцям у боротьбі за незалежність. Асоціація з ЄС, глибока і всеосяжна зона вільної торгівлі Україна-ЄС, безвізовий режим з ЄС – це мій мандат від виборців. Повноцінна економічна інтеграція та політична асоціація з ЄС – це вже не мрії, а порядок денний на найближчі роки, – зазначив президент.
За його словами, модернізація на основі європейських стандартів стане ключем до успіху України, який дасть змогу вирішити багато питань. “Світ сьогодні – з Україною. Україна – це момент істини, який дає відповідь на багато питань. Україна – це точка опори і точка óпору, яка може змінити світ на краще. Україна – це знак віри за свободу і демократію. Заради цього вона готова працювати, боротися, змінюватися. Правда і Бог – на стороні України, а отже, і підтримка світу “, – підкреслив глава держави.
П.Порошенко висловив подяку керівництву та представникам США та Європейського Союзу, які підтримали Україну в її прагненні до свободи, справедливості і європейських цінностей.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас