Міністр Кабміну запросив до роботи в уряді України фахівців з євроінтеграції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр Кабміну запросив до роботи в уряді України фахівців з євроінтеграції

Казна та Політика
425
Міністр Кабінету Міністрів України Остап Семерак на брифінгу в Будинку Уряду 6 червня закликав фахівців зі знанням мов і хорошою освітою влаштовуватися на роботу до новоствореного Урядового Європейського офісу при Секретаріаті Кабінеті Міністрів України. Про це повідомили в прес-службі КМУ.
“Хочемо запросити до Секретаріату Кабінету Міністрів у новостворені департаменти людей, що мають знання іноземних мов, хорошу освіту, розуміння: що таке євроінтеграція. Оскільки йдеться про Урядовий Європейський офіс – це офіс, який має працювати над координацією зусиль і роботи центральних органів виконавчої влади для імплементації Угоди про асоціацію, політичну частину якої підписав Прем’єр-міністр Яценюк”, – сказав Остап Семерак.
Він зазначив, що на сьогодні стоїть завдання у короткі терміни забезпечити умови для українських виробників щодо виходу на європейські ринки, які Європейський Союз відкрив для України в економічній частині Угоди про асоціацію.
“Українська економіка повинна зорієнтуватися протягом цих півроку про можливість роботи наших виробників і реалізації їхньої продукції на європейському ринку, який значно більший, ніж ринок СНД або РФ. Тому ми хочемо до цього Урядового Європейського офісу запросити людей, які не будуть займатися імітацією інтеграції, як це було за часів уряду Азарова, а які будуть розуміти, знати і готові швидко втілювати в життя рішення, які будуть потрібні для імплементації Угоди про асоціацію”, – підкреслив Остап Семерак, додавши при цьому, що “часове вікно для цієї роботи дуже коротке – це місяці, а не роки”.
Нова структура Секретаріату Кабінету Міністрів затверджена постановою Уряду від 27 травня 2014 р.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас