У США пропонують посилити енергоефективність і видобуток газу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США пропонують посилити енергоефективність і видобуток газу в Україні

Енергетика
1047
Законопроект, представлений сенатором-демократом США Едвардом Маркі (Edward Markey), має на меті полегшити залежність України від російського палива шляхом модернізації інфраструктури опалення та поновлення її радянських можливостей з видобутку природного газу.
Законопроект Марки подвоїть обсяг ресурсів, які агентства США, включаючи Державний департамент, USAID та Експортно-Імпортний банк, надають на оновлення енергетичної системи України. USAID буде уповноважений, наприклад, виділяти 10 млн. доларів на рік для України з 2015 до 2017 року.
Українська незалежність від російських енергоносіїв “надасть кіловати Києву, а не великі прибутки друзям Путіна”, зазначив Марки, який очолює панель із закордонних справ Сенату, яка працює над міжнародними питаннями енергетики.
Зараз сенатор шукає підтримку законопроекту, який був представлений під час слухань щодо України. Навіть якщо він пройде через Сенат, який очолюють демократи, то зіткнеться з невизначеним майбутнім в республіканській Палаті представників.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас