У Немирові вбили голову виборчого штабу Порошенка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Немирові вбили голову виборчого штабу Порошенка

Кримінал
1393
У Немирові Вінницької області 5 червня знайшли вбитим голову районного виборчого штабу Петра Порошенка.
Про це повідомляє прес-служба МВС.
“5 червня близько 12:30 тіло чоловіка з вогнепальним пораненням в голову виявили в салоні його власного автомобіля на одній з вулиць Немирова”, – йдеться в повідомленні.
Як відзначають в МВС, під час виборчої кампанії загиблий очолював виборчий штаб Порошенка в одному з районів області.
За даним фактом слідче управління УМВС у Вінницькій області відкрило кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Наразі триває огляд місця події і проводяться першочергові слідчі та розшукові дії, спрямовані на встановлення всіх обставин скоєння цього злочину.
Для надання практичної та методичної допомоги в розкритті зазначеного злочину до УМВС України у Вінницькій області міністром внутрішніх справ направлені слідчі-криміналісти, оперативні співробітники центрального апарату МВС та експерти Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
За даними місцевого видання “Винница.info”, загиблий – керівник Немирівського районного виборчого штабу Порошенка Сергій Вакаров. У нього залишилися двоє дітей – 13-річна дочка і старший син.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас