З великого інтернет-магазину FotoMag звільнили всіх, крім IT-відділу - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З великого інтернет-магазину FotoMag звільнили всіх, крім IT-відділу - ЗМІ

Особисті фінанси
5775
До кінця травня в одному з найбільших інтернет-магазинів країни майже не залишилося співробітників. За словами декількох колишніх працівників FotoMag, звільнений весь персонал, крім IT-відділу, який підтримує домен і хостинг. Також IT-співробітники займуться розробкою нової платформи: у планах власників переробити FotoMag на торговельну площадку за типом Aukro.ua.
Нинішні власники придбали інтернет-супермаркет FotoMag менше року тому – він був проданий групі українських бізнесменів на чолі з власником офісного центру «Форум Бізнес Сіті» Володимиром Школьником. За неофіційними даними, угода передбачала декілька траншів, а її підсумкова сума перевищила $10 млн. Втім, екс-власник компанії Олександр Лозицький зазначав, що сума операції була набагато скромніша. Лозицький каже, що рік тому в FotoMag працювало понад 300 осіб.
За словами одного з інтернет-бізнесменів, який також претендував на купівлю FotoMag, нові власники вже виставили магазин на продаж. «Сьогодні я б не дав і 10 млн грн за компанію, актив знецінився», – говорить він. На запит AIN.UA про поточну ситуацію в компанії Володимир Школьник поки не відповів.
Чутки про продаж магазину новими власниками ходять на ринку давно. Наприкінці травня, наприклад, з’явилися дані про те, що магазин переживає фінансові труднощі, і його купив один з конкурентів – Fotos.
Але засновник Fotos Дмитро Покотило спростував дані про продаж, повідомивши, що його команда взяла на себе частину робочих процесів FotoMag. Частину з них згодом планують повернути FotoMag, а частину команда Fotos буде виконувати і надалі. Поточну ситуацію в FotoMag Покотило коментувати відмовився.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас