Найбільший роздрібний банк Британії відмовився кредитувати операцію з "Роснефтью" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший роздрібний банк Британії відмовився кредитувати операцію з "Роснефтью"

Фондовий ринок
780
Lloyds Banking Group, найбільший роздрібний банк Британії, вийшов з угоди з надання кредиту для британської BP, необхідного для купівлі нафти і нафтопродуктів у “Роснефти”, повідомляє Reuters.
BP розраховувала отримати кредит розміром $1,5-2 млрд, кредиторами повинні були виступити Lloyds Banking Group, Deutsche Bank, HSBC і Bank of China.
“Рішення Lloyds залишити угоду прийнято, щоб не бентежити уряд (Британії – ред.), враховуючи нинішні відносини з Росією. Я думаю, що банк не хотів йти “нагору”, щоб просити дозвіл”, – відзначило джерело. Поки не вирішено, який банк може замінити Lloyds. “Вихід Lloyds нічого не змінює”, – підкреслило інше джерело і уточнило, що банк брав участь в угоді тільки завдяки зв’язкам з BP.
У лютому “Роснефть” схвалила операцію з BP про постачання нафти і нафтопродуктів на $273 млн. Зокрема, “Роснефть” поставить 270 тис. тонн мазуту вартістю до $190 млн на умовах FOB Приморськ на адресу BP Oil International Limited (Великобританія) і близько 100 тис. тонн нафти вартістю до $83 млн на умовах FOB-порт Козьміно на адресу BP Singapore Pte. Ltd. (Сінгапур).
У грудні 2013 р. “Роснефть” схвалила операцію з BP про постачання нафтопродуктів на $2,872 млрд на адресу BP Oil International Limited та інші угоди.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас