Кабмін звільнив начальників двох залізниць за невиконання умов контракту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін звільнив начальників двох залізниць за невиконання умов контракту

Казна та Політика
739
Кабінет міністрів України звільнив Ігоря Гладких з посади начальника Придніпровської залізниці (ПЗ, Дніпропетровськ) та Олександра Філатова з посади начальника Південної залізниці (ПЗ, Харків).
Це закріплено розпорядженням уряду № 515-р та № 514-р від 27 травня 2014 року, розміщеними на веб-сайті Кабміну.
І.Гладких і А.Філатов звільнені у зв’язку з невиконанням умов контракту, вказано в розпорядженнях.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів у листопаді 2012 року призначив І.Гладких начальником Придніпровської залізниці замість Олександра Момота, у зв’язку з його обранням народним депутатом до Верховної Ради. До цього І.Гладких обіймав посаду заступника гендиректора “Укрзаліниці”.
Тоді ж А.Філатов очолив Південну залізницю замість Віктора Остапчука, також обраного нардепом. До цього А.Філатов обіймав посаду головного інженера – першого заступника начальника Донецької залізниці.
Придніпровська залізниця обслуговує Дніпропетровську і Запорізьку області, АРК і окремі райони ще п’яти областей України. До складу залізниці входять чотири дирекції залізничних перевезень. Перевезення виконуються 244 станціями, з них чотири – сортувальні, сім – пасажирських, 67 – вантажних, 19 – дільничних.
Південна залізниця – одна з найстаріших залізниць України. Її протяжність перевищує 3000 км, розгорнута довжина головних шляхів – понад 4 тис. км. Дорога забезпечує транспортне обслуговування регіону з видобувною промисловістю, машинобудівною індустрією і сільським господарством – це шість областей з населенням близько 20 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас