Підприємства Харківщини зайняті переозброєнням армії, - губернатор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємства Харківщини зайняті переозброєнням армії, - губернатор

Казна та Політика
1348
Харківські підприємства будуть залучені до програми переозброєння збройних сил.
За словами голови Харківської обласної держадміністрації Ігоря Балути, мова йде про серйозні замовлення для заводу ім. Малишева і всіх 12 підприємств “Укроборонпрому”. Також буде завантажений замовленнями з виготовлення транспортних літаків авіаційний завод. “Ми максимально постаралися перевести ці замовлення на територію Харківської області, тому що у нас є всі необхідні потужності”, – сказав Ігор Балута.
Крім цього, голова ОДА сказав, що економічні зв’язки з російськими підприємствами губляться, тому вітчизняні виробничі потужності необхідно завантажувати державними замовленнями. “Потрібно бути відвертими – найближчим часом ці взаємозв’язки не поновляться. Це потрібно розуміти і працювати в іншому напрямку, або самостійно завантажувати підприємства, тим більше, на цей рік така можливість з’явилася”, – зазначив Ігор Балута.
Нагадаємо, що підприємства військово-промислового комплексу Харківської області отримали урядове замовлення на виробництво 40 одиниць БТР-4 для МВС і 154 одиниць БТР-4 – для Міністерства оборони.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас