Нацкомфінпослуг анулювала ліцензії НФСК "Добробут", тимчасово зупинила ліцензії 4 страховиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацкомфінпослуг анулювала ліцензії НФСК "Добробут", тимчасово зупинила ліцензії 4 страховиків

Фондовий ринок
1161
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (Нацкомфінпослуг), в четвер ухвалила рішення про тимчасову зупинку всіх ліцензій ТДВ “Страхова компанія “Сілум”, ТДВ Страхова компанія “Цитадель”, ПрАТ “Страхова компанія “Перлина страхування”, ЗАТ СК “Класичне страхування” (усі – Київ) і анулювання всіх ліцензій ПрАТ “Народна фінансово -страхова компанія “Добробут” (Київ).
Як наголошується в прес-релізі страховика, таке рішення прийнято за підсумками розгляду департаментом страхового регулювання та розгляду протягом чотирьох місяців 2014 року 2,750 тис. звернень, скарг з боку фізичних та юридичних осіб (включаючи звернення народних депутатів, листи Кабінету міністрів, адміністрації президента України, комітетів Верховної Ради, міністерств і відомств, а також дані ЗМІ) з питань страхової діяльності.
“Регулятор буде і надалі посилювати контроль за дотриманням законодавства фінансовими установами, приділяти увагу боротьбі з відмиванням коштів, здійсненням операцій, що не мають відношення до страхування, демпінгом і порушенням прав споживачів”, – прокоментував рішення Нацкомфінпослуг т.в.о. її голови Максим Поляков, слова якого наводяться в прес-релізі.
Як повідомлялося, Нацкомфінпослуг 4 жовтня 2013 року прийняла рішення про усунення керівництва від управління та призначення тимчасової адміністрації в ПАТ “Народна фінансово-страхова компанія “Добробут”.
Раніше повідомлялося, що рада і президія Ліги страхових організацій України 18 грудня 2012 року прийняла рішення про виключення зі своїх членів НФСК “Добробут”, а з 18 січня 2013 року компанія втратила статус асоційованого члена Моторного (транспортного) страхового бюро України через заборгованість до його фондів.
НФСК “Добробут”, заснована 15 листопада 2000 року, входить до корпорації UBG.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас