WOG не планує зупиняти роботу своїх АЗК в Криму та на Сході України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WOG не планує зупиняти роботу своїх АЗК в Криму та на Сході України

Фондовий ринок
671
Компанія “ВОГ РІТЕЙЛ” (мережа АЗК WOG) не має наміру зупиняти роботу своїх автозаправних комплексів у Криму та на Сході України, повідомив журналістам генеральний директор компанії Сергій Корецький.
“Ми на фінальній стадії завершення консультацій з юристами як систематизувати роботу в сьогоднішніх реаліях”, – сказав він.
С.Корецький також повідомив, що протягом останнього місяця компанії надійшло декілька пропозицій про продаж своїх АЗК на півострові, але на сьогодні WOG не веде предметних переговорів про їх продаж.
“Протягом місяця надійшло декілька пропозицій щодо продажу АЗК. У нас там 21 комплекс. Але ми ніяких предметних переговорів щодо їх продажу не ведемо”, – зазначив він.
За його словами, проблем з постачанням своїх АЗК на півострові компанія не відчуває.
С.Корецький також зазначив, що обсяги продажів нафтопродуктів у всіх гравців ринку на півострові останнім часом значно впали.
Як повідомлялося, мережа АЗК WOG є однією з найбільш великих в Україні і на сьогодні налічує більше 500 станцій, 32 нафтобази, 250 сучасних бензовозів, стаціонарні та пересувні лабораторії перевірки якості нафтопродуктів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас