КМДА знову оголосила конкурс на будівництво мережі WiFi в столичному метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА знову оголосила конкурс на будівництво мережі WiFi в столичному метро

Казна та Політика
114
Київська міськдержадміністрація знову оголосила конкурс на будівництво мережі WiFi в столичному метро, йдеться в повідомленні адміністрації, розміщеному в газеті “Хрещатик” у середу.
Умови аналогічні оголошеним у попередньому конкурсі (у березні поточного року – ІФ).
Орієнтовна вартість будівництва мережі, що включає системи відеоспостереження, становить 20,747 млн грн (без ПДВ).
Будівництво мережі має охопити 52 станції.
Передбачається, що мережа буде функціонувати у вагонах і тунелях, зокрема, вона повинна покрити 774 вагона. Інвестор зобов’язаний буде побудувати систему відеоспостереження на 37 станціях.
За умовами конкурсу, інвестор, договір з яким укладається на 10 років, також зобов’язаний буде профінансувати окреме оптоволоконне з’єднання від точки присутності метрополітену до української точки обміну трафіком UA-IX, окремий нетарифікований канал доступу до мережі інтернет з пропускною спроможністю не менше 20 Мб/с за кордон і 100 Мб/с по Україні.
Переможцю конкурсу необхідно буде сплатити суму в розмірі 5% від орієнтовної вартості будівництва що становить не менше 1,038 млн грн. Оплата здійснюватиметься в три етапи протягом 12 місяців з моменту набуття чинності договору.
Конкурсні пропозиції будуть прийматися протягом 30 днів з дня оголошення конкурсу.
КМДА на попередньому конкурсі не змогла виявити переможця. Один з учасників – компанія “Фідомобайл” – раніше опротестувала рішення КМДА, вважаючи перенесення конкурсу з формальних причин.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас