Відкриття у Києві ТРЦ Respublika - третього за величиною ТРЦ в Європі - переноситься на березень-2015 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкриття у Києві ТРЦ Respublika - третього за величиною ТРЦ в Європі - переноситься на березень-2015

Фондовий ринок
1885
Компанія “Мегаполісжитлобуд” (Київ) переносить терміни відкриття ТРЦ Respublika, третього за величиною ТРЦ в Європі, на березень 2015 року з листопада 2014 року через нестабільну економічну та політичну ситуацію в країні, повідомила керівник відділу комерціалізації інвестора проекту Олена Кравцова.
“Березень – сприятливий час для презентації нових колекцій, запуску нових проектів, і в цілому для нових рішень і нововведень. Саме тому ми впевнені, що весняний період стане відмінним стартом для всіх орендарів ТРЦ. Крім того, в цьому ми бачимо не тільки економічну доцільність, а й соціальну. Наше завдання – не просто відкрити новий ТРЦ, а втілити девіз нашого проекту – “Respublika – щастя поруч” – в життя, привнести позитивні та радісні емоції в життя українців і гостей столиці”, – цитується в повідомленні компанії О. Кравцова.
“Реакція експертів компанії цілком очікувана і логічна дія в ситуації, що склалася. Саме тому в найкоротші терміни ми відкоригували план набору орендарів, графік їх заходу і проведення ремонтних робіт, а також відредагували статті бюджету, у зв’язку з коливаннями на валютному ринку. Робота триває за оновленим графіком і запуск ТРЦ гарантовано відбудеться в березні 2015 року”, – додав генеральний директор інвестора проекту “Мегаполісжитлобуд” Олексій Сав’як.
У компанії “Українська торговельна гільдія” (UTG), яка виступає брокером проекту, перенесення відкриття ТРЦ вважають необхідністю часу.
“Сьогодні ми бачимо деякі труднощі – починаючи з роботи профільних інстанцій до морального та економічного стану відвідувачів в цілому”, – вважає партнер компанії UTG, Бойко Віталій.
Як поінформували в KAN Development, будівництво багатофункціонального торгово-розважального центру продовжиться, і буде вдосконалюватися.
“Станом на середину травня повністю закінчений периметр фасаду, облаштована покрівля, ведуться роботи з обробки. Залишилися роботи з упорядкування прилеглої території, а вже влітку планується вихід орендарів на проведення ремонтних робіт в магазинах”, – повідомив забудовник проекту.
Як повідомлялося, загальна площа ТРЦ Respublika становить 298 тис. кв. м (орендна – 135 тис. кв. м), будівництво об’єкта розпочато навесні 2012 року на Кільцевій дорозі 1, 1-а, 1-в Києві.
Інвестором проекту ТРЦ Respublika виступає ТОВ “Мегаполісжитлобуд” (Київ), Девелопером KAN Development, брокером ТОВ “Українська торгова гільдія”.
Якірними орендарями виступають “Ашан”, “Мультиплекс”, “Спорт Лайф”, “Хеппілон”, “Спорт Майстер”.
Міні-якірні орендарі ТРЦ Respublika: Inditex (Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home), MTI (Інтертоп, Marc O’Polo, Ecco, Timberland, Clarks, Napapijri, ARMANI JEANS), Mango, Colin’s, O’stin, LPP (Reserved, Cropp town, House, Mohito, Sinsay), Будинок іграшок, OGGI, Walker, Tommy Hilfiger, Diesel, G-Star, Pepe Jeans, Etam, Accessorize, GANT, GUESS, Baldinini, Lagerfeld, Levis, L’Etoile, Bonjour, Watsons.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас