Законопроект про податковий компроміс може пройти всі погоджувальні процедури до кінця тижня - Міндоходів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Законопроект про податковий компроміс може пройти всі погоджувальні процедури до кінця тижня - Міндоходів

Казна та Політика
761
Урядовий законопроект про податковий компроміс може пройти всі необхідні погоджувальні процедури на поточному тижні, повідомив перший заступник міністра доходів і зборів України Ігор Білоус.
“Дай Бог, вже цього тижня пройде закон про податковий компроміс. Багато хто з вас вже ознайомилися з тим, що це таке. Це наша ініціатива, оскільки великий і середній бізнес дуже довго працював за певними схемами з оптимізації ПДВ та податку на прибуток підприємства. Відповідно, нам необхідно щось зробити системним шляхом, щоб вирішити цю проблему у всій країні і дати змогу бізнесу зробити ковток свіжого повітря”, – сказав він на зустрічі з підприємцями в Києві в понеділок.
Як повідомлялося, законопроект про податковий компроміс передбачає, що 15% від суми заниженого податку на прибуток підприємства та ПДВ підлягатимуть обов’язковій сплаті до держбюджету, а інші 85% вважатимуться узгодженими. Передбачається, що підприємець повинен буде сплатити відповідну суму протягом 90 днів. Закон поширюватиметься на податкові зобов’язання, які виникли до 1 січня 2014 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас