Київ може вийти на рівень Праги або Відня через 8 років, - мер Львова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ може вийти на рівень Праги або Відня через 8 років, - мер Львова

Казна та Політика
827
Щоб вивести українські міста на європейський рівень і зміцнити країну, необхідно змінити політику самоврядування в містах і ретельно підбирати кадри, як в управлінських структурах, так і в депутатському корпусі, а також значно скоротити кількість партій. Про це у дискусійному клубі Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП) студентам, викладачам і професорам розповів гість клубу – мер Львова Андрій Садовий.
“Перед кожними виборами змінюється законодавство, – нагадав Садовий. – Це в корені неправильно. Повинна бути одна норма, прописана в Конституції України. У нашій країні 220 політичних партій, а має бути 5-6”.
Також політик сказав, що потрібно зробити, щоб столиця України вийшла за комфортністю і безпекою на рівень Праги та Відня: “Для цього необхідно 8 років важкої щоденної роботи. Це за тієї умови, що у владі в Києві будуть люди, якими зможуть пишатися городяни. Можна написати прекрасні програми і стратегії, але якщо немає лідерів, то навряд чи з цього щось вийде”.
Окрім цього, мер Львова наголосив, що Україна стане сильною лише тоді, коли містами будуть керувати професіонали, які люблять свою країну, люблять людей, багато працюють і хочуть, щоб їхній край розвивався.
“Щоб Україна була успішною, важливо, щоб успішними були всі її регіони, всі міста. Інших варіантів бути не може. Мій варіант розвитку дуже простий – сильні міста і сильне суспільство”, – акцентував Садовий.
Градоначальник Львова відповів на безліч запитань учасників дискусії, серед яких і майбутні вибори Президента, і кроки, які потрібно зробити, щоб зберегти країну. Щодо останнього, Садовий зазначив: “Якщо подивитися на політику минулих років, то ми побачимо, що країну постійно розділяли. У різних регіонах поширювалася різна інформація. Сьогодні Україна розділена. Щоб бути сильними – ми повинні бути єдиними, говорити один з одним і, головне, чути один одного”.
Міжрегіональна академія управління персоналом (МАУП) була створена в 1989 році, як недержавний вищий навчальний та науково-дослідний заклад, що професійно займається проблемами менеджменту та бізнесу. При МАУП вже кілька років працює Дискусійний клуб, куди для діалогу зі студентами та педагогічним складом приходять політики, фінансисти, успішні менеджери, вчені, соціологи, юристи та ін., люди, яким небайдужі проблеми України та суспільства.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас