Обмеження, з якими зіткнулася російська економіка, необхідно оцінити спокійно - Медведєв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обмеження, з якими зіткнулася російська економіка, необхідно оцінити спокійно - Медведєв

Світ
1088
Обмеження, з якими зіткнулася російська економіка останнім часом, необхідно оцінити спокійно, без зайвого драматизму, заявив прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.
“Всі ці параметри необхідно оцінити об’єктивно, без ейфорії і без зайвого драматизму, тобто спокійно”, – заявив Д.Медведєв на засіданні уряду РФ.
Зокрема, за словами прем’єра, необхідно врахувати “серйозні обмеження, з якими зіткнулася російська економіка останнім часом, насамперед скорочення інвестиційного та споживчого попиту, відтік капіталу, що зберігається”.
Крім того, за його словами, мова йде і про “не найкращу ситуацію на світових фінансових ринках і на ринках тих продуктів, які поставляються експортом з Росії”.
“В цілому в якості сприятливого фону можна назвати показники глобального економічного зростання. В цілому прогноз непоганий, хоча, звичайно, ми повинні бути готові і до іншого варіанту розвитку подій. Тому такі сценарії також підготовлені”, – сказав глава уряду РФ, підкресливши, що за несприятливого розвитку необхідно мати весь набір можливостей.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас