Майбутні вибори - найдешевші в історії незалежної України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майбутні вибори - найдешевші в історії незалежної України

Казна та Політика
690
Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський назвав президентські вибори 25 травня найдешевшими в історії незалежної України.
«Ці вибори Президента стануть найдешевшими в історії України з точки зору витрат виборчих фондів кандидатів на пост Президента», – сказав він.
За його словами, ще в середині квітня кандидати на пост Президента проявили низьку активність в розміщенні своїх агітаційних матеріалів, і така невисока активність залишається і на сьогодні.
Він зазначив, що за попередніми звітами, можна говорити про те, що витрати дуже низькі порівняно з попередніми виборами Президента і депутатів Верховної Ради.
Охендовський також додав, що відмінною особливістю позачергових президентських виборів у 2014 році є те, що ЦВК не очікував, що вибори доведеться організовувати в ситуації, коли буде неможливо створити виборчі комісії у всіх територіальних виборчих округах.
Також те, що можливість голосування в окремих регіонах буде поставлена ​​під сумнів через озброєні зіткнення, які відбуваються в цих регіонах.
Нагадаємо, дострокові вибори президента України відбудуться 25 травня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас