Іще один скандальний поїзд Hyundai повертається на маршрут Київ-Дніпропетровськ - з 15 травня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іще один скандальний поїзд Hyundai повертається на маршрут Київ-Дніпропетровськ - з 15 травня

Казна та Політика
281
Українська залізнична швидкісна компанія (УЗШК) з 15 травня 2014 року відновить курсування швидкісного поїзда “Інтерсіті+” № 166/165 виробництва компанії Hyundai Rotem сполученням Київ – Дніпропетровськ.
Як повідомила прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту України (“Укрзалізниці”), зі станції Київ-Пасажирський поїзд відправлятиметься за чинним графіком о 17.40, прибуватиме до Дніпропетровська о 23.02. Назад відправляється о 7.18, прибуває на станцію Київ-Пасажирський о 12.59. Як повідомлялося, 29 квітня цього року відновлено курсування швидкісного електропоїзда “Інтерсіті+” за маршрутом Київ – Харків – Київ, з 6 травня – № 169/170 сполученням Дарниця – Київ – Львів.
Як відзначає “Укрзалізниця”, модернізація інших семи електропоїздів виробництва Hyundai Rotem триває. Рухомий склад буде повертатися на маршрути поступово.
Раніше повідомлялося, що виявлена ​​технічна несправність одного з поїздів “Інтерсіті+” призвела до того, що Hyundai Rotem спільно з УЗШК 12 лютого з метою безпеки пасажирів вирішили тимчасово призупинити експлуатацію всіх 10 поїздів. Комплексний технічний огляд поїздів здійснювали корейські фахівці. Йшлося про несправність несучої конструкції кузова поїзда.
Тоді ж для заміни складів Hyundai на маршруті Київ – Харків були залучені двосистемні поїзди Skoda і поїзди локомотивної тяги “Україна-2” виробництва Крюківського вагонзаводу, на інших маршрутах – поїзди з локомотивною тягою, сформовані з СВ і купейних вагонів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас