Януковичу-молодшому вдалося відсудити 10 млн грн у мільярдера Тарути — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Януковичу-молодшому вдалося відсудити 10 млн грн у мільярдера Тарути

Фондовий ринок
1063
Компанія “МАКО-трейдинг” Олександра Януковича виграла суд у ПАТ “Алчевський металургійний комбінат”, який належить губернатору Донеччини Сергію Таруті з повернення боргу в розмірі 10,29 млн грн. Про це йдеться у рішенні Господарського суду Луганської області.
Завод донецького губернатора Сергія Тарути заборгував фірмі Януковича гроші за постачання вугілля за угодою від 1 квітня 2013 року. Не розрахувавшись вчасно, меткомбінат просив про розстрочення у виплаті боргу на шість місяців.
Але суд вказав “Алчевському меткомбінату”, що “відсутність у боржника необхідних коштів, а також порушення зобов’язань контрагентами… його важкий фінансовий стан також не є підставою для розстрочки виконання рішення”.
Також, як повідомляють “Наші гроші”, “МАКО-трейдинг” подало позови до ТОВ “Метінвест холдинг” Ріната Ахметова про повернення боргу 94,36 млн грн., до ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг” про стягнення 110,26 млн грн., ТОВ “Сотіс-Груп” Сергія Тарути про стягнення 16,02 млн грн.
Нагадаємо, Олександр Янукович разом з батьком Віктором Януковичем в лютому втекли до Росії. Після цього МВС за поданням СБУ оголосило в розшук колишнього президента України та його сина. Віктору Януковичу інкримінується ст.115 ч.2 п.1 Кримінального кодексу (умисне вбивство), Олександру – ст.366 ч.2 (службове підроблення).
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас