Концерн Airbus скоротив прибуток в першому кварталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Концерн Airbus скоротив прибуток в першому кварталі

Фондовий ринок
73
Європейська аерокосмічна корпорація Airbus Group NV, яка до початку 2014 року називалася European Aeronautic, Defence & Space Co. (EADS), зафіксувала зниження скоригованого прибутку в першому кварталі поточного року.
Її скоригований прибуток до обліку відсотків, податків, зносу і амортизації (EBITDA) в січні-березні скоротився до 700 млн євро з 734 млн євро за аналогічний період минулого року. Аналітики, опитані агентством Bloomberg, прогнозували зниження показника в середньому до 658,7 млн євро.
Квартальна виручка піднялася на 5% до 12,6 млрд євро за очікуваних 12,3 млрд євро. При цьому Airbus підтвердила прогноз “помірного зростання виручки” на поточний рік. У 2013 році компанія поставила рекордні 626 літаків і має намір досягти аналогічного показника і в 2014 році.
Компанія проводить масштабну реструктуризацію з 1 січня 2014 року. Кількість підрозділів групи буде скорочено до трьох: Airbus (всі комерційні літаки, на цей підрозділ припадає дві третини виручки групи), Eurocopter (всі комерційні та військові вертольоти) і Airbus Defence & Space (діяльність в оборонній та космічній промисловості, включаючи військові транспортні літаки).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас