НБУ обговорив з McKinsey питання співпраці при розробці стратегії реформування банківської системи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ обговорив з McKinsey питання співпраці при розробці стратегії реформування банківської системи

Казна та Політика
272
Питання співпраці при розробці стратегії реформування банківської системи України обговорили голова Національного банку України (НБУ) Степан Кубів і керівник міжнародної консалтингової компанії McKinsey в Україні Джордж Массуд під час робочої зустрічі в Києві, повідомляється на веб-сайті Нацбанку.
Основною метою зустрічі було обговорення питань співпраці Нацбанку і компанії в рамках розробки стратегії реформування банківської системи України, зазначено в повідомленні.
За повідомленням, Д.Массуд поінформував голову НБУ про досвід компанії в проектах трансформації та реформування фінансових систем у світі, пошуку джерел для рекапіталізації банківської системи на міжнародних ринках і запропонував підтримку консультантів компанії.
“Співробітники компанії McKinsey зможуть взяти участь у стратегічних сесіях з українськими банками в травні-червні цього року і в консультативній підтримці проекту стратегії реформування банківської системи, який буде запропоновано для обговорення банківському співтовариству перед його затвердженням правлінням Нацбанку”, – зазначено в повідомленні.
При цьому, за повідомленням, сторони домовилися про подальшу співпрацю.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас