Мережа ресторанів "Сушія" зупиняє роботу ресторанів і служби доставки в Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережа ресторанів "Сушія" зупиняє роботу ресторанів і служби доставки в Криму

696
Мережа ресторанів японської кухні “Сушія” призупиняє роботу двох ресторанів і служби доставки в Сімферополі, повідомила прес-служба компанії в середу.
“Припинення діяльності компанії на півострові обумовлене ​​виробничими причинами, що не залежать від компанії “Сушія”. За нинішніх умов менеджмент компанії не бачить можливим продовження роботи ресторанів на півострові. Проте, як тільки можливість для відновлення роботи з’явиться, вона буде використана повною мірою”, – зазначено в повідомленні.
У мережі відзначили, що всім співробітникам закритих ресторанів надана ​​можливість перевестися в будь-який заклад мережі на материковій частині України. Таким співробітникам буде надана необхідна допомога з переїзду та адаптації в новому місті. У разі, коли працівник ресторану не буде згоден на таку можливість, йому будуть запропоновані інші варіанти припинення трудових відносин з виплатою відповідної компенсації.
Ресторани мережі “Сушія” були відкриті в ТЦ “Південна Галерея” (Сімферополь) у грудні 2013 р., в ТЦ “Меганом” в лютому 2014 року, і стали першими мережевими ресторанами японської кухні на півострові.
Мережа ресторанів “Сушія” налічує 42 ресторани в 14 містах України. У 2013 році мережа відкрила 10 нових ресторанів в Україні. Ресторани “Сушія” працюють у Борисполі, Вінниці, Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Києві, Луганську, Луцьку, Львові, Одесі, Сумах, Харкові, Черкасах, Чернівцях.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас