Інвестор про Америку: це просто порятунок багатьох, прогноз дуже похмурий — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестор про Америку: це просто порятунок багатьох, прогноз дуже похмурий

Світ
8655
Інвестор Дуг Кейсі заявляє, що більшість американців погано підготовлені до того, що насувається. Нижче представлений прогноз Кейсі.
Глобальна рецесія, що почалася в 2007 р. і досягла дна в 2009 і 2010 рр., циклічно подолана поступовим відновленням. Люди впевнені, що попереду їх чекають часи благополуччя, але це не так. Уряд забезпечив відновлення шляхом збільшення грошової маси на трильйони доларів, або, як ми говоримо, здійснює програму з викупу казначейських облігацій та іпотечних цінних паперів.
Всі ці грошові кошти, що зберігаються на даний момент в банках, наповнять США. Ми зіткнемося з високим рівнем інфляції, і це буде катастрофою. Рівень життя середнього американця знижується вже кілька років поспіль. Середньостатистичний американець вже не може заробити $2 тис. Нещодавнє опитування показало, що 40% американців не могли заробити готівкою $2 тис. протягом 30 днів.
Отже, люди повинні тугіше затягнути паски, а економіка йде до спаду, і думаю, що це може відбутися вже цього року. Багато людей залишаться без роботи, багато – без грошей, а багато – з величезними боргами. Проблема в тому, що всі ці гроші надходять з фінансового “пожежного шланга” Федрезерву. Багаті хлопці стоять прямо біля шланга, а простим людям дістаються крихти. Тому поляризується країна, де багаті стають багатшими, а бідні стають ще біднішими.
Все це через нерозумні дії уряду. Це лише порятунок багатих. Прогноз дуже печальний. Немає ніякого виходу. У реальному світі є причина і наслідок. Дії мають наслідки. Що може статися? Лавина банкрутств. Може статися обвал фондового ринку. Кошти, видані урядом, підняли фондовий ринок до нових висот.
Наступний крок буде вниз. У багатьох людей є активи на фондовому ринку, а якщо й нема, то є їхні пенсійні фонди на ринку. У більшості міст і штатів у цій країні пенсійні зобов’язання, і вони не фінансуються належним чином, хоча фондовий ринок перебуває на історичному максимумі, а ринок облігацій в стані супербульбашки.
Тепер, коли процентні ставки підуть вгору після їх штучного стримування, ринок облігацій обвалиться, фондовий ринок на межі краху, а поряд з ними біля краю прірви опиниться ринок нерухомості, ці пенсійні фонди будуть знищені. Тоді що станеться? Це дуже погана ситуація. США риють для себе яму все глибше і глибше.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас