"Укртелеком" спростовує чутки про можливі масові скорочення персоналу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" спростовує чутки про можливі масові скорочення персоналу

Фондовий ринок
849
Адміністрація ПАТ “Укртелеком” наприкінці квітня 2014 року прийняла рішення про необхідність продовжити процес структурних змін в компанії без оптимізації чисельності персоналу.
Як повідомляється в прес-релізі компанії минулого тижня, таку позицію її керівництво виклало на зустрічі з представниками об’єднаної профспілкової організації “Укртелекому”, тим самим спростовуючи чутки про можливі масові скорочення персоналу.
“За умов сформованої загальної ситуації в країні керівництво компанії “Укртелеком” не допустить жодних дій, які можуть нести загрозу дестабілізації обстановки. Ми чудово розуміємо поточний стан людей і всіляко будемо враховувати інтереси трудового колективу компанії в процесі трансформації”, – цитується в прес-релізі голова компанії Олександр Барінов.
“Укртелеком” нагадує, що для підвищення ефективності роботи, якості обслуговування клієнтів та впровадження нових технологій в кінці минулого року компанія розпочала процес внутрішньої трансформації і комплексних структурних перетворень. Відповідно до чинного законодавства його адміністрація поінформувала профспілкові організації про можливі зміни і висловила свою готовність провести всебічні консультації для аналізу ситуації і вироблення спільної позиції, і рішення продовжити проведення змін в компанії без оптимізації чисельності персоналу було прийнято за результатами таких консультацій з об’єднаною профспілковою організацією.
“Від особи профспілкової організації заявляю, що ми перебуваємо в конструктивному діалозі з адміністрацією і повністю підтримуємо бажання керівництва компанії захистити трудовий колектив, особливо в цей складний час”, – наводяться в повідомленні слова голови профспілкового комітету об’єднаної профспілкової організації “Укртелеком” Людмили Топехіної.
“Укртелеком” є найбільшим оператором фіксованого зв’язку в Україні і просуває мобільний зв’язок у стандарті 3G, володіючи єдиною подібною ліцензією в країні.
Компанія в 2013 році скоротила чистий прибуток в 2,6 рази – до 138,86 млн грн, а її чистий дохід знизився на 7,2% – до 6,447 млрд ​​грн.
Кінцевим мажоритарним власником “Укртелекому” є холдинг СКМ бізнесмена Ріната Ахметова.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас