Російський диверсант "Ромашка" убитий снайпером у Слов'янську, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський диверсант "Ромашка" убитий снайпером у Слов'янську, - ЗМІ

Кримінал
5947
СБУ вважає “Ромашку” причетним до розстрілу на Майдані Незалежності в лютому і блокування українських військових в Слов’янську.
Журналіст російської “Комсомольської правди” Олександр Коц, який докладно висвітлює дії російських сепаратистів у Слов’янську в ході АТО, в п’ятницю, 2 травня, повідомив про загибель російського диверсанта, відомого під позивним “Ромашка”.
“Сьогодні в снайперській дуелі загинув снайпер ополчення Слов’янська з позивним Ромашка”, – написав Коц.
Нагадаємо, раніше в СБУ за результатами перехоплення переговорів російських диверсантів і допиту одного з українських десантників повідомляла, що в середині квітня “Ромашка” вимагав від українських військових відмовитися від виконання військових обов’язків. Крім того, “Ромашка” отримував завдання від “Стрілка”, як роззброювати українських військових і як “стріляти в них на поразку”.
Зокрема, він, разом з “Абвером” у середині квітня в складі розвідувально-диверсійної групи скоїв збройний напад на співробітників СБУ, під час якого загинув один співробітник СБУ і троє були поранені.
Також повідомлялося, що “Ромашка” нібито хвалився, що в складі снайперської групи перебував на Майдані Незалежності в Києві під час масових акцій протесту.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас