У нічному бою під Слов'янськом загинули два десантника, ще 7 поранені - Міноборони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У нічному бою під Слов'янськом загинули два десантника, ще 7 поранені - Міноборони

Казна та Політика
871
Ситуація в районі села Андріївка неподалік від Слов’янська Донецької області в даний час контролюється українськими військовими. У результаті нічного бою з терористами загинули два десантника, ще 7 поранені, повідомляє прес-служба Міноборони України в суботу 3 травня.
“Після запеклого бою в районі села Андріївка поблизу Слов’янська ситуація в районі цього населеного пункту локалізована і повністю контролюється. Колонною підрозділам Збройних сил України вдалося вийти з-під обстрілу і відбити напад терористів. При цьому група озброєних екстремістів здійснювала вогневий напад із застосуванням важкого і стрілецької озброєння і активно застосовувала ручні гранати”, – йдеться в повідомленні Міноборони.
Один десантник загинув від кулі снайпера, другий – від вибуху гранати. Сім десантників отримали поранення різного ступеня тяжкості, проте всі вони відмовляються від госпіталізації і клопочуть перед командуванням залишити їх в строю, дозволивши продовження участі в антитерористичній операції.
Пораненим десантникам надана медична допомога, остаточне рішення з їх перебуванню в рядах підрозділи залежить від лікарів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас