Базовим авіаперевізником Сімферополя стала чеченська компанія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Базовим авіаперевізником Сімферополя стала чеченська компанія

Світ
949
Аеропорт Сімферополя і авіакомпанія «Грозний авіа» підписали договір про її базування в аеропорту Криму, звідки авіакомпанія з 14 квітня вже стала виконувати свої перші регулярні рейси.
Про це повідомив гендиректор «Грозний авіа» Хасан Салгірієв, передає ІТАР-ТАСС.
В аеропорту Сімферополя цю інформацію підтвердили.
У Мінтрансі газеті повідомили про те, що «Грозний авіа» отримала призначення на маршруті Сімферополь – Ростов-на-Дону – Сімферополь з частотою виконання рейсів три рази на тиждень до 31 жовтня 2014 року.
«Призначення нашої авіакомпанії на маршрут Сімферополь – Ростов-на-Дону – Сімферополь вже увійшло в програму субсидування авіаперевезень між Республікою Крим і регіонами Росії, що дозволило нам знизити тариф, який становитиме 3,4 тис. руб. в один бік при покупці авіаційного квитка через сайт авіакомпанії», – пояснив Салгірієв.
За словами комерційного директора «Грозний авіа» Сергія Петрова, найближчим часом вона планує відкрити рейси з Сімферополя до Бєлгорода, Курська, Воронежа, Казані, Волгограда, Кірова і Грозного.
15 квітня голови Грозного та Сімферополя підписали угоду про взаємну співпрацю, а міста були оголошені як побратими.
«Грозний авіа» стала першим і поки що єдиним базовим авіаперевізником в аеропорту міста після входження Криму до складу Російської Федерації.
Раніше базовим авіаперевізником аеропорту Сімферополя була українська авіакомпанія Air Onix.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас