"ArcelorMittal Кривий Ріг" відновив програму добровільного звільнення працівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ArcelorMittal Кривий Ріг" відновив програму добровільного звільнення працівників

Особисті фінанси
1162
Криворізький гірничо-металургійний комбінат “ArcelorMittal Кривий Ріг” (Дніпропетровська обл.) оголосив про черговий етап програми добровільного звільнення працівників в 2014 році в період з 22 квітня до 23 травня включно з виплатою значних грошових компенсацій.
За офіційним оголошенням компанії в корпоративній газеті “Металург”, подання заяв здійснюється в період з 22 квітня до 8 травня включно, звільнення – до 23 травня включно.
Програма добровільного звільнення-2014 затверджена наказом підприємства від 17 квітня поточного року.
Програма поширюється на працівників зі стажем роботи в компанії не менше трьох років. У той же час деякі категорії працівників не мають можливості претендувати на звільнення за цією програмою – їх перелік наводиться в наказі.
“ArcelorMittal Кривий Ріг” в 2012 році провів п’ять етапів програми добровільного звільнення працівників, в 2013-му – шість етапів. За даними профкому, на момент продажу підприємства нинішньому власникові в 2005 році штатна чисельність працівників становила 57,921 тис. осіб, на 1 березня 2014 року – 29,952 тис.
На конференції трудового колективу ПАТ “ArcelorMittal Кривий Ріг”, що відбулася 11 квітня поточного року, адміністрацію підприємства вкотре критикували, зокрема, за неузгодженість з профспілкою рішень про оптимізацію чисельності та про виведення в аутсорсинг підрозділів підприємства.
“ArcelorMittal Кривий Ріг” – найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки. ArcelorMittal володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом “ArcelorMittal Кривий Ріг” і низкою малих компаній, зокрема ПАТ “ArcelorMittal Берислав”.
Корпорація Mittal Steel придбала 93,02% акцій ВАТ “Криворіжсталь” на відкритому конкурсі 24 жовтня 2005 року за 24,2 млрд грн при стартовій ціні 10 млрд грн, після чого меткомбінат був перейменований в “Mittal Steel Кривий Ріг”, пізніше – в “ArcelorMittal Кривий Ріг”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас