У Криму до 1 травня вирішать - якою буде гральна зона на півострові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму до 1 травня вирішать - якою буде гральна зона на півострові

Казна та Політика
818
Питання про функціонування гральних зон у Криму буде вирішено до 1 травня. Про це повідомив виконуючий обов’язки глави Криму Сергій Аксьонов, передає в п’ятницю, 18 квітня, Кримінформ.
“До 1 травня ми визначимося, як це буде функціонувати. Казино і гральних зон по всьому Криму не буде. Все буде зосереджено в одному місці”, – зазначив Аксьонов.
Раніше Аксьонов повідомляв, що проект створення гральної зони в Криму розробляється і готується техніко-економічне обгрунтування. За його словами, “є тільки рішення про те, що взагалі буде створена гральна зона в Криму”. Також місцеве видання Новини Криму повідомляє, що Міністерство регіонального розвитку РФ вже подало до уряду дві пропозиції за умовами створення в Криму і Севастополі гральної зони.
Перший варіант передбачає виділення під гральну зону земельної ділянки площею 500 га, яка буде розташована за межами населених пунктів і максимально наближена до аеропорту, залізничних і автомобільних магістралей, а також оснащена комунальною інфраструктурою.
Другий варіант – внесення до законодавства Росії змін, що дозволяють виключно Криму і Севастополю відкривати гральні заклади в існуючих готельних комплексах з категорією “п’ять зірок”, відзначили в повідомленні.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас