Україна ввела максимально жорсткі обмеження на в'їзд чоловіків-росіян - офіційна заява "Аерофлот" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна ввела максимально жорсткі обмеження на в'їзд чоловіків-росіян - офіційна заява "Аерофлот"

Світ
4111
Україна ввела жорсткі обмеження на в’їзд в країну для громадян Росії, попередила авіакомпанія «Аерофлот» на своєму офіційному сайті з посиланням на офіційне повідомлення.
«У перетині державного кордону України буде відмовлено:
1. Всім громадянам Росії чоловічої статі віком від 16 до 60 років.
Пропуск цієї категорії буде здійснюватися за рішенням начальника регіонального управління (прикордонного загону) після проведення контролю лише в екстрених випадках за наявності: документів, що підтверджують родинні зв’язки, смерть або важку хворобу близьких родичів, завірених оригіналів запрошень юридичних і фізичних осіб або на підставі інформованості, направленої адміністрацією Держприкордонслужби.
Без підтверджуючих документів в’їзд буде дозволений тільки громадянам Росії, які слідують сім’ями з дітьми.
2. Громадянам України чоловічої статі віком від 16 до 60 років, які зареєстровані на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.
Пропуск цієї категорії осіб буде здійснюватися за рішенням начальника прикордонного загону лише у випадку слідування на похорон близьких родичів, наявності документів про важку хворобу близьких родичів, квитків на літаки, туристичних ваучерів або на підставі інформованості адміністрації Держприкордонслужби.
Громадяни України жіночої статі віком від 20 до 35 років, які зареєстровані на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, будуть пропущені на територію України тільки за результатами проведення фільтраційно-перевірочних заходів. Зазначені обмеження не застосовуються щодо льотних і кабінних екіпажів, а також інженерно-технічного персоналу авіакомпанії», – йдеться в повідомленні.
«Аерофлот» рекомендує пасажирам, які відносяться до перерахованих вище категорій, тимчасово утриматися від поїздок в Україну. Повернення авіаквитків за напрямками Москва – Київ, Москва – Дніпропетровськ, Москва – Донецьк, Москва – Харків, Москва – Одеса здійснюватиметься без штрафних санкцій.
За матеріалами:
Відомості
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас