Продовження скандалу навколо закупівель м'яса по 543 грн за кг - глава ДУС запевнив, що він "його не купував, а був на Майдані" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Продовження скандалу навколо закупівель м'яса по 543 грн за кг - глава ДУС запевнив, що він "його не купував, а був на Майдані"

Казна та Політика
2369
Голова Державного управління справами Сергій Аверченко запевнив, що ДУС не закуповувало ягнятину. Про це він сказав під час брифінгу.
“Вчора- позавчора були дані, ніби я закуповував ягнятину – це неправда… ще 25 грудня було прийнято рішення про засідання комітету конкурсних торгів ДП “Гарант-сервіс” і тут розписані всі дії… із закупівлі харчування. Ось я бачу оголошення про проведення відкритих торгів 13 січня. У мене є алібі, 13 січня я був на Майдані і ви мене там бачили, тож я брати участь в цьому ніяк не міг”, – сказав С.Аверченко.
Він також запевнив, що зупинив всі заплановані закупівлі м’яса. “На період цього розслідування я усунув генерального директора ДП “Гарант-сервіс” від виконання службових обов’язків”, – додав він.
Крім того, С.Аверченко повідомив, що це м’ясо замовлялося для Президента.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас