НАТО: ніхто не може прийняти замість України рішення про її федералізацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАТО: ніхто не може прийняти замість України рішення про її федералізацію

Казна та Політика
432
Рішення про федералізацію України може прийняти тільки сама ця країна як суверенна держава. Про це заявив генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен.
“Це рішення (щодо федеративного устрою України) може приймати тільки Україна як суверенна держава. Ніхто інший”, – сказав він.
Генсек НАТО також заявив, що Захід не хоче нової “холодної війни”, зазначивши подальше “поглиблення політичної ізоляції” щодо Москви у відповідь на російську політику на Україні.
“В іншому випадку Росія зіткнеться тільки з поглибленням міжнародної політичної ізоляції. Це ні в чиїх інтересах. Ніхто не хоче нової “холодної війни”, – заявив Расмуссен.
Він закликав Росію відвести свої війська від кордону з Україною і розпочати політичний діалог з Києвом.
Офіційний представник МЗС РФ Олександр Лукашевич 28 березня в зв’язку з тиражованими твердженнями про нібито загрозливе розгортання частин і з’єднань російських збройних сил на кордоні з Україною заявив, що можливості провести спостережні польоти і наземні інспекції були надані всім, хто побажав ознайомитися з реальним станом справ у прикордонних з Україною районах Росії.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас