Тимошенко не буде знімати свою кандидатуру на користь Порошенка - щоб "викорінити з життя людей безправ'я" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко не буде знімати свою кандидатуру на користь Порошенка - щоб "викорінити з життя людей безправ'я"

711
Кандидат у президенти України від партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє, що не зніматиме свою кандидатуру з президентських виборів, підкресливши, що її головним завданням є викорінити з життя людей безправ’я і встановити справедливість. Як повідомляє прес-служба партії “Батьківщина”, про це вона заявила на мітингу у Хмільнику (Вінницька обл.) в четвер.
Тимошенко розповіла, що знає, що таке безправ’я, приниження і беззаконня, бо відчувала це кожен день в Качанівській колонії. “Я відчула це, перебуваючи у в’язниці, але насправді, у такій своєрідній в’язниці вже 22 роки перебуває кожен українець”, – сказала вона, додавши, що саме тому викорінювання несправедливості для неї є головним завданням.
Тимошенко вважає, що громадськість повинна зробити висновки з помилок Помаранчевої революції, не має права не виконати вимог Євромайдана, тому зобов’язана не допустити до влади олігархічні клани.
“Лідер партії “Батьківщина” зазначила, що все своє політичне життя вона боролася з олігархією, і за це її двічі кидали за грати”, – йдеться в повідомленні. За її словами, олігархи і зараз “намагаються взяти під контроль всі фінансові потоки, всі ключові монополії, всі ключові пости отримати у свою власність”. Тимошенко підкреслила, що олігархія робить ставку на президентські вибори, а революції загрожує реванш.
Як повідомлялося, 9 квітня в штабі кандидата в президенти Петра Порошенка висловили сподівання, що Тимошенко відмовиться від участі в президентських виборах.
“Юлія Тимошенко повинна зняти свою кандидатуру на користь об’єднання українського народу. Безумовно, якщо вона погодиться взагалі розглядати таку позицію, то між нею і Петром Порошенко відбудуться певні переговори з цього приводу”, – заявив керівник Центрального виборчого штабу Порошенка Віталій Ковальчук на прес-конференції.
“Юлія Тимошенко повинна продемонструвати свою відповідальність перед українським народом, і дійсно – надати можливість перемогти вже в першому турі Петру Порошенку як кандидату, який має найбільші шанси перемогти у виборчій кампанії вже в першому турі”, – додав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас