Кримчани можуть залишитися без радіостанцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кримчани можуть залишитися без радіостанцій

Особисті фінанси
1513
Радіостанції групи “ТАВР Медіа” (“Русское Радио”, “Хіт FM”, “Kiss FM”, “Radio ROKS”, “Радіо Мелодія”, “Радіо Relax”) тимчасово припиняють своє мовлення на території Криму. Про це сказано в повідомленні групи.
Своє рішення керівництво компанії пояснило виникненням юридичних і технічних проблем забезпечення FM – трансляцій на території півострова.
“Сьогодні ми не говоримо про відхід компанії з кримського ринку, – швидше це позиція вичікування зручного випадку перезавантажити мовлення на кримських хвилях. Переконані, що ситуація на півострові найближчим часом стабілізується, і незабаром ми знову порушуватимемо питання ефірного мовлення для кримських слухачів”, – заявив генеральний продюсер радіогрупи “ТАВР Медіа” Віталій Дроздов.
Комерційний директор радіогрупи Лариса Сірик додала, що приймаючи таке рішення, компанія також керувалася інтересами рекламодавців.
“Сьогодні рекламодавці не можуть розраховувати на слухачів в Криму, але це, фактично, ніяк не відіб’ється на рекламних кампаніях, за винятком, хіба що локальних”, – пояснила вона.
Водночас, в компанії підкреслили, що частина аудиторії, яка слухала всі шість радіостанцій групи через інтернет, продовжить це робити і зараз.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас