Виробник горілки Medoff і "Мірна" йде з Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробник горілки Medoff і "Мірна" йде з Криму

Фондовий ринок
1973
“Кримська горілчана компанія” зупинила свій завод в Криму і шукає потужності для розливу своєї горілки Medoff і “Мірна” в інших регіонах України. Паралельно компанія почала оформлення на материку нової юридичної особи.
Про це розповів директор КВК зі зв’язків з громадськістю Віталій Мільнічук “Капіталу”.
“Події в Криму змусили нас думати про подальший розвиток бізнесу та забезпечення його максимальної безпеки. Було прийнято рішення про створення нової юридичної особи – “Істерн Беверидж Трейдинг”, – заявив він.
Переговори про розлив горілки ведуться, зокрема, з заводом Prime в Харківській області. КВК дивилася також завод Nemiroff у Вінницькій області для виробництва слабоалкогольних напоїв.
Якщо сімферопольський завод КВК відновить роботу, то він забезпечуватиме потреби Криму і, у далекій перспективі, Росії. Підприємство, розташоване на материку, буде виробляти товар для України.
За даними дослідницької компанії RTRI, частка КВК на українському горілчаному ринку в 2013 році в натуральному вираженні становила 15,4%, в ​​грошовому – 13,9%. Загальний обсяг ринку горілки (легальний і нелегальний) становить близько 30 млрд грн.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас